Suntem Meghan si Harry și o ardem ca rebelii

Cică Meghan și Harry vor să plece de la castel, să o ardă pe cont propriu. Adevărul e că e nasol la castel, oricine în locul lor ar face la fel. În primul rând nu ai deloc intimitate. Servitorii ăia stau mereu în coasta ta și apar unde nu te aștepți. Crezi că sunteți singuri și vă alergați fericiți ca nebunii și cum terminați sexuțu, poc, de niciunde o mână de majordom îți întinde un prosop. Moale, parfumat, cu logo-ul Casei Regale. Lady, your highness, ia fă și te sterge. Și asta nu e tot. Vă dați voi seama ce holuri lungi are Buckingham? Cîți kilometri trebuie să lipăi în picioarele goale, cu genunchii strânși până la prima baie?

Acum puneți-vă în pielea lui Meghan și imaginați-vă numai cât de greu îi este să se mențină în formă. Șă țină o dietă. Gândiți-vă că e mereu la competiție cu slăbănoaga aia de cumnată-sa care, după trei copii, arată ca o placă de surf mușcată de rechini. De măritat, s-a măritat, copil, a făcut. După toate manualele, e timpul să se îngrașe. Să crească o muffin sub buric. Și niște mânere pe șale. Nu mult, cât să-i țină de cald în nopțile friguroase. Poate ar vrea și ea s-o lase mai moale cu inghițitul în sec în fața unei felii de tort și să lase păscutul de salate în seama caprelor și topmodelelor, dar cum să își permită așa ceva când este la palat, cu toți ochii și toată presa pe ea?

Și-apoi, cum rămâne cu respectul de sine? Cum te poți privi în oglindă dacă nu ai rămas în viața ta fără bani înainte de salariu? Dacă nu ai asteptat reducerile de după revelion ca să zbori cu un low cost în Bulgaria și să-ți faci concediul la all inclusive cu brânză topită și hot-dogs la micul dejun?

Si mai e problema timpului liber. Programul. Agenda. Vă dați voi seama că femeia asta nu are nicio clipă pentru ea? Coafor, masaj, cosmetică, sală, întălniri, discuții, sală, shopping, probe la croitor, iar întâlniri. Ce femeie normală la cap ar accepta așa ceva? Să nu ai tu timp să pui o oală de ciorbă pe foc, să faci o piață, să calci o cămașă, să bagi un aspirator. Nu, clar, asta nu e viață. Simți că nu trăiești dacă nu îl duci pe micul Archie la creșă dimineața, alergând să prinzi autobuzul ca să nu întârzii la job. Ca să moară a bătrână măcar de ciudă că nu mai aveți nevoie să trăiți din pensia ei de regină. Că deja s-a întrecut cu gluma, e la competiție cu iliescu al nostru.

20191230-harryandmeghan.jpg-resize_then_crop-_frame_bg_color_FFF-h_630-gravity_center-q_70-preserve_ratio_true-w_1200_

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.