Telegonia care ne doare

Ps, ps, aloo, domnul, ai auzit de Primul? Da, ăla, primul fost. Bestia fără chip care-ți bântuie ție sexul, somnul și, în general, orice clipă în care ființa ta este vie. Acela la care te gândești de când ai cunoscut-o pe ea și pe care ai vrea să-l întâlnești măcar o dată gol pușcă, el, nu tu, să te lămurești exact care o are mai mare și mai tare.

Ei bine, demonul care ți-a tatuat în creier întrebări existențiale precum Oare o fi mai bun ca mine? Oare îi plăcea mai mult cu el? Oare și el o atingea tot așa? o să te bîntuie tot restul vieții tale. De câte ori o să-ți privești copiii, domnule o să-l vezi și pe el sau măcar o părticică din el.

Da, un francez isteț pe care cred că acum îl aleargă bărbații cu furcile pe unde-l întâlnesc, a făcut o descoperire capitală. Cică tatăl genetic al copiilor tăi nu ești tu, ci el, primul partener sexual al iubitei tale. Teoria asta se numește telegonie. Și pentru că unul nu făcea față bântuirii gândurilor tale, cică toți partenerii sexuali iși lasă amprenta genetică in ADN-ul copilului tău.

Fă, Marie,fă,  de ce e, fă, copilul ăsta al nostru negru și cu părul creț?

Cum,măi Ioane, ești prost? N-ai auzit de telegonie?! Mai lasă dracului țuica aia și mai pune și tu mâna pe-un ziar, ceva. Că stai ca o buruiană pe lângă casa omului și te pomenești că mă mai scoți și curvă acumai!

Muahahahaha!

tumblr_m082r9omdD1qd5n75o1_500

Un comentariu

  1. nFo spune:

    Uhm, wikipedia spune ca aceasta teorie s-a demonstrat doar pe muste.

    In rest… numai bun de sicanat proaspeti tatici 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.