teoria probabilitatilor sigure

Probabilitatea ca pantofii aia superbi din vitrina sa nu fie numarul tau creste exponential cu valoarea reducerii de pret.

Probabilitatea ca tipul de la masa de langa tine sa fie insurat e cu atat mai mare cu cat arata el mai bine.

Probabilitatea ca tipul de la masa de langa tine sa fie singur e cu atat mai mare cu cat prietena ta singura cu care iei masa arata mai bine.

Probabilitatea ca pantofii cu toc de 15 care-ti veneau bine in magazin sa te stranga ingrozitor la prima purtare creste exponential cu pretul pantofilor.

Probabilitatea de a ajunge la sala de sport creste direct proportional cu pretul abonamentului si invers proportional cu distanta pana la sala.

Probabilitatea ca tanara care-l insoteste sa fie fiica lui scade invers proportional cu valoarea ceasului de la mana lui.

Probabilitatea ca el sa te sune a doua zi scade direct proportional cu viteza cu care au cazut azi-noapte hainele de pe tine.

Probabilitatea sa te intalnesti cu fostul pe strada creste direct proportional  cu vechimea treningului  in care ai iesit sa scoti niste cash de la bancomatul din coltul blocului.

Probabilitatea sa te intalnesti cu fosta lui creste cu numarul de zile care au trecut de cand ai vizitat ultima oara un coafor.

Probabilitatea sa arati ca naiba cu tunsoarea cea noua creste direct proportional cu banii dati pe ea.

Probabilitatea de a ajunge la o petrecere unde sunt doar cupluri creste invers proportional cu timpul scurs de la ultima ta relatie.

Probabilitatea ca filmul tau preferat sa fie difuzat in acelasi timp cu meciul lui  creste pe masura ce scade numarul televizoarelor din casa.

images

 

 

 

 

 

Un comentariu

  1. cheddar spune:

    probabilitatea ca persoana care chiar crede ca astea sunt probleme sa fie infiorator de proasta tinde catre 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.