Top 3 aplicații stupide pe Facebook

Prima pe listă e aplicația aia care îți spune când o să mori. Serios, cine ar vrea să știe când moare? Adică gluma, glumă, înțeleg asta, dar tot ți se pune nodul în gât dacă îți spune aplicația că mori peste un an. Băi, și dacă e așa? Sau cum ar fi să fie așa?Te uiți la toate perechile de pantofi aliniate în dressing și te gândești că piciorușul tău nu le va mai încălța. E cam nasol, de aia treaba asta cu știutul zilei în care se termină totul e rezervată asceților. Înălțaților prin post și rugăciune, etc. Adică ăia se uită așa în jur cu ochii roată și ce văd ei? Păi pantofiori nu văd că ei umblă desculți, ciocolată nu văd că ei sunt la dieta asceților cu iarbă și semințe, bilete la robbie williams, nu au. Păi și atunci de ce le-ar părea rău? Așa că asceții sunt singurii care ar trebui să-și facă testul ăsta cu data morții.

A doua aplicație stupidă e aia care-ți spune cu ce actor celebru te-ai potrivi. În primul rând e o prostie pentru că nu-ți dă actori de-ai nostri să ai un pic de speranță că poate dai de el pe stradă, poate-ți scapă câinele din lesă în parc și se duce fix la el, poate te nimerești paralel cu mașina lui în trafic, la o oră de vârf și ai timp juma de zi până treci de semafor să te și divorțezi, nu doar să-l cunoști. Nu, aplicația dă  exclusiv actori de peste mări și țări. Asta așa, în ciudă, că oricum știai că Di Caprio o arde, tot  exclusiv, cu top modele pe yacht, nu cu  contabile, în piața Moghioroș.

Ultima, dar cea mai stupidă este aplicația care te îmbătrânește 50 de ani. Asta sigur e inventată de bărbați că am văzut că numai femeile și-o fac. Și, cumva, pare utilă. Pentru ei, adică, să știe omul dacă e să se însoare cum o să arăți peste 50 de ani. Altfel, de ce ai vrea să vezi cum vei arăta peste 50 de ani?

Era un banc  cu Ițic la rabin, văitându-se cu nu are loc destul în casă. Și rabinul îl pune să bage în casă, pe rând, câinele, capra, vecinii, parinții și socrii. Ăsta se conformează și vine iar, deznădăjduit că nu mai poate. Și rabi îi spune să-i dea acum pe toți afară, ceea ce Ițic face în secunda doi.  Și vine iar la rabi și-i mulțumește, fericit și rabi îl întreabă cum e. Și ce răspunde Ițic? ”Ee,așa da, acum am atât de mult loc!”

Așa și cu aplicația care te îmbătrânește. Păi după ce te vezi boțită ca un testicul de cămiloi, la 90 de ani și te uiți apoi în oglindă, alea două trei riduri nici nu mai contează. Chiar îți dau așa, un farmec aparte. Vorba lui Ițic, ee, așa da!

52667cd1af3ad2532cca5a62c6b4f6f0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.