topul barbatilor de care sa te feresti ca dracu de tamaie-2

Continuam topul barbatilor pe care, cand ii vezi, e bine sa treci pe cealalta parte a strazii, sa-ti scuipi in san si sa fugi cat mai departe. Urmatorul pe lista e  Ernest Nustiucum ca are un nume complet imposibil. De Ernest de la toate emisiunile cu fraieri inselati, de ala vorbesc. Pai va dati voi seama ce a vazut omul asta la viata lui? Cate povesti cu oameni inselati, cate motive pentru care s-o faci si in cate feluri o poti face? Pai omul asta o sa-si puna ceasul sa sune noaptea din ora-n ora sa verifice daca mai esti cu el in pat. Mossad-ul e apa de ploaie pe langa Ernest. O sa ai microfoane si in strasurile de pe unghii si  o camera de supraveghere in sapunelul dezinfectant din vasul de toaleta.

Altul de care e bine sa te feresti e chef Scarlatescu. Nu ca te-ai colaci cu bunatati irezistibile, ca nu pare periculos din punctul asta de vedere, ci pentru ca, orice ai pregati, te vei trezi cu farfuria aruncata la cos  in urlete isterice. Ii faci micul dejun de dimineata si mai are putin si-ti pune farfuria in cap: Ce-i asta? Omleta?  Nu ti-e rusine sa-mi prezinti asa  ceva? Asta numesti tu plating? 

De ziua copilului va da cu tortul de pereti, rosu la fata de nervi: Ce-i mizeria asta? Asta crezi tu ca e tort de bezea cu crema de ciocolata?  

Iar tu n-o sa stii ce zbierete sa potolesti mai intai: ale lui sau ale celor douazeci de copii invitati care s-au vazut brusc fara tort?

Leonardo di Caprio e ultimul din lista. De ce? Pai cum de ce? Ce intrebare e asta? Te suna matusa de la  Pitesti si te intreaba, te opreste vecina in usa liftului si te intreaba, te duci dimineata la birou si te intreaba toate, pana si femeia de serviciu te intreaba: Auzi, Leo ala al tau, ia si el macar anul asta un Oscar?

carte (1)

Un comentariu

  1. stefana spune:

    slab,foarte slab…nu prezinti mai nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.