Un pensionar din comuna Hârlețu și-a pus silicoane

Un pensionar din comuna Hârlețu este primul pensionar din Romania care și-a pus silicoane. Deși recunoaște că toți vecinii râd de el și că țâțele îl încurcă la muncile câmpului, bătrânul în vărstă de 76 de ani este încântat de noile sale achiziții și spune că viața lui s-a schimbat în bine de când a făcut această operație. Cârciumarul îi da de băut gratis că se umple bodega de câte ori calcă el acolo. Din fericire pentru el, a fost înțelept și n-a aruncat sutienele neveste-sii când a decedat, acum opt ani, așa că nu trebuie să mai cheltuie bani din pensia lui si pe asa ceva.

A primit o ofertă să se dezbrace la Festivalul Țuicii, dar nu îi dau bani, ci îi dau țuică. E bine și așa. Dacă ar primi astfel de oferte și de la Festivalul Sarmalelor, ar fi chiar mulțumit.

A venit o domnișoaă de la București și mi-a făcut poze, dar nu știu cui le-a dat, ne-a spus el. A zis că e de la unul, plaiul boii, a adaugat pensionarul, aranjându-și țâțele în sutien.

Eu sunt mulțumit, recomand tuturor pensionarilor să-și pună silicoane, ne-a mai zis el, mărturisindu-ne că, în secret, el încă speră că va începe să dea lapte ca să aibă și el ce să mănânce că vaca i-a murit lovită de-o mașină luna trecută.

Și ne-a mai spus că îi mulțumește Valerie de Monaco pentru silicoane, că dacă nu i le dona ea când și-a pus altele mai mari, probabil că ar fi murit în continuare de foame cu pensia lui de 290 de lei.
pizap.com14160637060571

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.