Un top 3 al nesimțirii

Cu toate trei locurile pe locul 1.

Oana Zavoranu care necesită  de urgență un consult la psihiatrie și care, întreruptă brutal de ultimele evenimente din dezgroparea maică-sii, războiul cu vrăjitoarele și pomenile cu  second-hand-uri, vrea să ne salveze.

Madam scârț regal care, în condițiile în care oamenii au stat ore în șir la coadă să doneze sânge,  stă bine mersi cu fundul său regal pe unitățile mobile de donare de sânge ale Crucii Rosii patronate chiar  de domnia sa, dar  se simte pregătită să roadă ciolanul.

Prepuberul Zmenta care m-a reprezentat pe mine la discuțiile cu președintele, deși în noaptea accidentului i se rupea organul sexual de  ce se întâmplase. (articolul complet aici).

c1c2zmenta-revolutionarul                                                                           

 

 

5 comentarii

 1. ryo spune:

  Principesa Margareta are peste 65 de ani si poate avea probleme medicale, de unde si pana unde directionarea urii catre ea? A fost printre primii care au reactionat, iar Regele Mihai a transmis condoleante inca din dimineata de dupa tragedie. va urez mai putina ura si resentimente !

  • adela spune:

   nu inteleg ce relevanta au aici varsta si eventualele probleme medicale, ca doar nu am spus sa doneze domnia sa sange, ci sa foloseasca dotarile Crucii Rosii pentru a ajuta.

 2. Radu Oncescu spune:

  Zmenta si Zavoranu (Z&Z) da, dar „Madam scârț regal” este mult peste cei doi.

  Sigur gasesti un inlocuitor / o inlocuitoare pentru Margareta. Monarhia este o solutie pentru un termen lung (maxim 2 ani). Parerea mea.

 3. ryo spune:

  Crucea Rosie strange donatii inca de atunci. Nu stau degeaba. Mai informati-va.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.