Un top 3 al nesimțirii

Cu toate trei locurile pe locul 1.

Oana Zavoranu care necesită  de urgență un consult la psihiatrie și care, întreruptă brutal de ultimele evenimente din dezgroparea maică-sii, războiul cu vrăjitoarele și pomenile cu  second-hand-uri, vrea să ne salveze.

Madam scârț regal care, în condițiile în care oamenii au stat ore în șir la coadă să doneze sânge,  stă bine mersi cu fundul său regal pe unitățile mobile de donare de sânge ale Crucii Rosii patronate chiar  de domnia sa, dar  se simte pregătită să roadă ciolanul.

Prepuberul Zmenta care m-a reprezentat pe mine la discuțiile cu președintele, deși în noaptea accidentului i se rupea organul sexual de  ce se întâmplase. (articolul complet aici).

c1c2zmenta-revolutionarul                                                                           

 

 

5 Comments

 1. ryo says:

  Principesa Margareta are peste 65 de ani si poate avea probleme medicale, de unde si pana unde directionarea urii catre ea? A fost printre primii care au reactionat, iar Regele Mihai a transmis condoleante inca din dimineata de dupa tragedie. va urez mai putina ura si resentimente !

  • adela says:

   nu inteleg ce relevanta au aici varsta si eventualele probleme medicale, ca doar nu am spus sa doneze domnia sa sange, ci sa foloseasca dotarile Crucii Rosii pentru a ajuta.

 2. Radu Oncescu says:

  Zmenta si Zavoranu (Z&Z) da, dar “Madam scârț regal” este mult peste cei doi.

  Sigur gasesti un inlocuitor / o inlocuitoare pentru Margareta. Monarhia este o solutie pentru un termen lung (maxim 2 ani). Parerea mea.

 3. ryo says:

  Crucea Rosie strange donatii inca de atunci. Nu stau degeaba. Mai informati-va.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *