winter is coming sau mori

Greu de crezut, dar la  trei zile de la terminarea noului sezon  Games of Thrones,  nu toti colegutzii din creatie l-au vazut. Episodul acela, adica. Cel despre care nu e bine sa vorbesti. Pe ascuns, i se spune ” Penultimul”.

Ii recunosti usor, dupa  privirea lor inocenta, senina, nepangarita de atata sange  nevinovat varsat. Isi pazesc inocenta cu pretul vietii. Zambesc, sunt fericiti, pentru ei lumea nu s-a intunecat. Inca. Dar Winter is coming.  Un IT-ist ametit intra pe usa strigand ” baaai, de ce l-au omorat bai pe…” Este imediat doborat la pamant, cu gura infundata cu briefuri vechi.  Geme si se zbate, dar ” Inocentii” sunt nemilosi. Il tarasc si-l inchid in debara.   Invart cheia in usa si unul din ei o inghite.
Respira toti usurati, mai putin cel  care a inghitit cheia, dar nu pentru mult timp.  Pe usa intra o accounta micutza, inca traumatizata de  „Penultimul”. ” Doamneee! Ce epi…” apuca ea sa strige inainte ca o sageata de darts sa i se infiga intre omoplati. Nimeni nu a vazut nimic, nimeni nu stie nimic.  Cineva o ascunde in mocheta deasa.

„Inocentii” sunt incordati. Organizeaza paza la cele doua usi de acces in creatie. Pe masa lunga sunt aliniati leii, crestele, effieurile, goldendrumurile. E bine. Avem munitie pana  saptamana viitoare.

Un colegutz  baga precaut capul pe usa si intreaba timid:  ” pana la ce episod ati vazut voi?”

” Pana la episodul ” mori daca mai spui o vorba!” urla toti in cor.

„Penultimul” pluteste pe deasupra mesei lungi.  E parte din cei care l-au vazut deja. E in gandul si inima celor care nu l-au vazut. Stim cu totii ca e acolo, printre noi, dar nimeni nu sufla niciun cuvant.  Cat timp exista un singur om care nu l-a vazut, el inca traieste. Winter is coming! Da’o dracu de vara ca baga toate reluarile la TV. tumblr_mnugtcJh7T1qa4ihzo1_500 tumblr_mnugtcJh7T1qa4ihzo2_500 tumblr_mnugtcJh7T1qa4ihzo3_500 tumblr_mnugtcJh7T1qa4ihzo4_500 tumblr_mnugtcJh7T1qa4ihzo5_500 tumblr_mnugtcJh7T1qa4ihzo6_500 tumblr_mnugtcJh7T1qa4ihzo7_500 tumblr_mnugtcJh7T1qa4ihzo8_500( poza de aici)

 

3 comentarii

  1. Vienela spune:

    Va trai mult timp de acum inainte datorita mie, care nu am vazut nimic. Stii ce inseamna nimic, nada, niente, nici un episod? 🙂
    As prefera sa citesc cartea (cartile), dar nu mi-a/u picat in mana pana acum. 🙁

  2. George spune:

    Cunosc o multime de lume care nici nu a auzit de.. telenovela asta.. Nu stiu daca am vazut mai mult de 2 episoade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.