Zodiacul barbatilor: Zodia Repara Tot

Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun sa te feresti de: Zodia Repara Tot.

Barbatii nascuti in zodia Repara Tot au un instinct necontrolat de a repara ceva, orice. Cand intra prima oara in casa ta, isi fac ochii roata si se uita sa vada daca nu cumva ai ceva de reparat. O clanta, un robinet, un ac de siguranta, orice e bun atata timp cat e stricat si se cere reparat.

Daca te impinge Necuratul sa te muti cu un barbat din zodia Repara Tot, casa ta va fi un depozit permanent de ace, brice si carice, litze, sarmulitze, suruburi si surubele. Cand te vei arunca pe canapea cu telecomanda in mana, asteapta-te sa fii injunghiata in fese de un cutter, de un  cleste sau de o surubelnita.

Pe noptiera de la capatul patului, barbatul din zodia Repara Tot isi va insira borcanele cu cuie, bolturi si suruburi asa cum iti aliniezi tu cremele de noapte.

Cand te dezbraci in fata lui, sa nu te lasi impresionata de privirea lui atenta, el doar cauta la tine ceva ce poate fi reparat. Poate ai cearcane, poate nu esti perfect epilata, poate mai ai o urma de celulita pe burta. Totul poate fi reparat si el stie perfect asta.

Daca esti intr-o relatie  cu un barbat din aceasta zodie, tot ce trebuie sa faci e sa nu fii perfecta. Undeva, in sufletul tau sau in exterior, trebuie sa fii imperfecta. Daca ai inima zdrobita dintr-o relatie anterioara, e perfect, o sa traiasca doar ca sa ti-o repare.  Orice, cat de mic, doar sa fie putin defect sau nelalocul lui. O suvita rebela pe care sa vrea sa ti-o aseze la loc continuu, un vartej care se cere aranjat non-stop.

Daca esti mereu nemultumita, e perfect, tot ce va vrea e sa te faca fericita. Si daca-ti place sexul, tot ce trebuie sa faci e sa te dai frigida, pentru ca se va stradui pana la epuizare ca sa te repare.

Rottenecards_9110357_hqd4gp7f93

 

3 comentarii

  1. Mihai spune:

    2 intrebari:
    ce te faci daca nu iti place sexul?
    ce te faci daca in loc de Repara-tot dai peste Sta-de-geaba.Vreau sa zic ca nevasta-mea l-ar prefera pe Repara-tot

  2. Bogdan spune:

    So… you need a fix… 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.