Zodiacul masculin: zodia „laudarosul sexual”

Cum e viata alaturi de un barbat din zodia „laudarosul sexual”? Repetitiva in sensul ca la fiecare 3 minute cuvantul ” sex” va aparea in conversatie ca o puta de catel care sta la soare. Nu conteaza ca  esti la o inmormantare, cand te va intreba  de ce s-a prapadit biata matusa, tot va strecura o aluzie sexuala, o fraza in care sa-si anunte performantele sexuale  de  neegalat.„Saraca matusica, macar de-ar fi avut si ea in viata ei lunga parte de o partida strasnica, asa cum doar eu stiu sa ofer”.

Un barbat din zodia „laudarosul sexual” e usor de recunoscut: merge incet, apasat si  cracanat desi are picioarele drepte, ca si cand ar adaposti intre ele un anaconda si doua nuci de cocos. Comorile sale imaginare sunt atat de pretioase  incat si le verifica la fiecare doua minute cu gesturi ostentative.

Acest tip de barbat distruge orice moment romantic introducand fortat  in el sexul. Admirati impreuna un curcubeu? Se va simti dator sa-ti aminteasca faptul ca e comparabil ca dimensiune cu anaconda personala. Va uitati la stele imbratisati? Iti va promite mult mai multe stele pe tavanul dormitorului. Si niste artificii neaparat.

Cu un barbat din aceasta zodie te vei simti permanent la fel de dorita ca duduia goala din posterul lipit in cabina unui TIR. Vrei, nu vrei, vei afla toata bancurile cu tenta sexuala care au aparut in lume de la 1930 incoace. Apropo-urile sexuale te vor impunge permanent in coaste si vor trece mult de granita apropo-ului  indreptandu-se cu viteza spre zona agresiunii sexuale „orale”. Adica  doar vorbe, nu si fapte.

Pentru ca daca te pune necuratul sa il crezi pe cuvant si sa te bagi in pat cu laudarosul sexual, s-ar putea sa constati ca doar gura e de el. Anaconda din pantaloni e doar un tipar cu un ego mare. Iar apetitul ala sexual care ar trebui sa puna pe fuga femeile inspre el e posibil sa se multumeasca si cu una mica, scurta si clasica. Desi, intr-un fel, merita sacrificiul. Dupa aia ori dispare din peisaj, ori tace din gura.

1326621530390_8481214

4 comentarii

  1. Arhi spune:

    thats what she said! :))

  2. Dan spune:

    The Americans have a special name for this type of man: Pornocchio.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.